ONZE DIENSTEN:

BOOST JE CAMPAGNES

Probeer een andere aanpak en gebruik onze ervaring, met behulp van A/B tests kunnen de resultaten bewezen worden.

HET PERFECTE TEMPLATE

Wij maken prachtige mobiel geoptimaliseerde e-mail templates gebaseerd op jouw wensen. Getest op meer dan 50 verschillende apps en devices.

NOOIT MEER SPAM

Laat ons je e-mail onder de loep nemen, vervolgens bepalen we welke acties nodig zijn om voortaan altijd in de inbox terecht te komen.

AUTOMATISEER CAMPAGNES

Verlaten winkelwagentje, We missen u, Deze producten zullen u ook interesseren slechts enkele voorbeelden. Wij hebben jaren ervaring in het opzetten en automatiseren van campagnes rondom een event of trigger.

DE JUISTE TOOL

Het landschap van e-mail marketing tools wordt steeds groter en breder, over de jaren hebben wij met verschillende grote en kleine partijen gewerkt. Gebruik onze kennis om te beslissen.

ALTIJD RELEVANT

Begint heel cliché met het leren kennen van je klant. Wij kunnen je hierbij helpen door het verbinden van data bronnen en het opzetten van één centraal klantprofiel die je vervolgens gebruikt in campagnes om te segmenteren en te personaliseren.OVER RE:

Mijn naam is Rob Bennis, een nuchtere West-Fries die niet zomaar iets voor waar aanneemt. Na 8 jaar ervaring in CRM en online marketing bij meer dan 30 grote nationale en internationale bedrijven, help ik nu ondernemers met mijn kennis om meer omzet te genereren via e-mail zonder korting weg te geven. Slim gebruik maken van data en overtuigingstechnieken spelen hierbij een belangrijke rol.
Daarnaast ben ik docent e-mail marketing bij de Marketing en Communicatie opleider SRM in Amsterdam.
LET'S GET IN TOUCH: